Skip to content

BABOR

In 1955 legt Dr. Michael Babor de basis voor het unieke succesverhaal van het bedrijf: hij vraagt patent aan op de tot op de heden onovertroffen HY-ÖL®, een hydrofiele reiniging op basis van olie.

Sindsdien ontwikkelt BABOR door middel van eigen onderzoek, in samenwerking met de meest gerenommeerde universiteiten,innovatieve cosmetica met een hoog aandeel aan natuurlijke inhoudsstoffen en wetenschappelijk hoogwaardige kwaliteit en werkzaamheid.

Een expertise van meer dan 50 jaar die vertrouwen wekt: Meer dan 100.000 beautyprofessionals over de hele wereld hebben voor de lange termijn gekozen voor de uitstekende verzorgingsconcepten en producten, de zeer effectieve werkstofampullen of de Advanced Biogen-serie.

BABOR is vandaag de dag een van de belangrijkste merken ter wereld op het gebied van professionele cosmetica en wordt wereldwijd in meer dan 60 landen aangeboden in eigen BABOR-schoonheidsinstituten, exclusieve depots en spa’s.

Al meer dan 50 jaar onderzoekt BABOR de menselijke huid en ontwikkelt complete verzorgingsconcepten in harmonie met de natuur, die het welbevinden verhogen en de individuele schoonheid optimaal tot zijn recht laat komen.

Volgens onze filosofie, het beste uit de natuur te combineren met de nieuwste wetenschappelijke inzichten, bestaan producten van BABOR hoofdzakelijk uit natuurlijke actieve stoffen die uit planten worden gewonnen. Deze worden ontwikkeld op basis van gefundeerd eigen onderzoek en volgens de strenge richtlijnen voor de bescherming van soorten.

De hoge zuiverheid en kwaliteit van de inhoudsstoffen komt tot uitdrukking in de overtuigende werking en uitstekende huidverdraagzaamheid. Deze aspecten worden regelmatig bevestigd in onafhankelijke dermatologische en klinische tests en door talrijke klanten van BABOR over de hele wereld.

  • Overtuigende verdraagzaamheid
  • Producten worden dermatologisch getest
  • Werkzaamheid bevestigd door onafhankelijke testlaboratoria
  • Gebruik van zuivere en natuurlijke plantenextracten
  • Minimaal aantal conserveringsmiddelen in de producten

BABOR WEBSHOP

Het BeautyStalletje heeft het exclusieve dealerschap in de gehele regio Volendam van het cosmetische topmerk Babor.

Kom langs op de Zeddeweg (direct in uw handen + professioneel advies) voor de complete productenlijn, of klik hier voor de online Baborshop van Het Beautystalletje.

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen, tips en meer!